Защо да изберете нас?

Защо да изберете KBS DENT?

KBS DENT е зъботехническа лаборатория, която се гордее със високо естетически и технически иновации и дълбока вяра в трансформиращата сила на усмивката.

Ние сме водещ производител на персонализирани зъбни конструкции в страната и сме признати за дългогодишния ни опит в производството на порцеланови фасети, циркониеви корони и възстановяване с импланти.

Ние сме ангажирани да насърчаваме растежа и рентабилността за нашите клиенти чрез дух на иновации, който далеч надхвърля очакванията и индустриалните стандарти. Артистичността, експериментирането и стилът определят нашия подход и за да постигнем непрекъснато изключителни резултати, ние постоянно предизвикваме себе си и сме готови да експериментираме във всички аспекти на нашия бизнес.

Качество

Повече от 25 години имаме устоичиво развитие в стоматологичната индустрия,  защото качеството и последователността на нашите усилия никога не се променя. Качеството е водещ принцип на нашия корпоративен живот, а осигуряването му изисква нашето непрекъснато усъвършенстване във всички процеси, продукти и услуги.

Усилие

Постоянството е гръбнакът на KBS DENT, вниманието към детайлите, нашият безкраен стремеж да представим най-добрите технически достижения и желание за откриване на нови технологии и метододики за създаване на съвременна зъботехническа работа. Това ни отличава от другите лаборатории.

Разнообразие

Техническият екип на KBS DENT притежава уникални и разнообразни умения за решаване на предизвикателствата възникнали по време на работа. Нашият подход е винаги да подпомагаме и насърчаваме обучението и развитието на нашите колеги. Създавайки широка палитра от таланти което ни позволи да осигурим най-високия стандарт за върхови постижения в нашата област.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!